Продавець 1001coffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1252 відгуків
promo_banner
кава на будь-який смак
+380 (67) 829-62-46

Кава в зернах Costa Rica SHB 200 г

  • Немає в наявності
  • Код: 52064

231 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

+380 (67) 829-62-46
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кава в зернах Costa Rica SHB 200 г
Кава в зернах Costa Rica SHB 200 г
231 
Немає в наявності
+380 (67) 829-62-46
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Коста-Ріка SHB - це кава зі збалансованим смаком - вишуканою кислинкою, яка освіжає і тонким ароматом - завдяки вулканічному ґрунту і гірському клімату. Багато гурманів кави будуть вражені особливим поєднанням шоколаду і горіхів з відтінками фруктів.

Склад: 100% арабіка
Смаки: персик, карамель
Термін придатності до 20.07.2022

Коста-Ріка SHB

Це кава зі збалансованим смаком - відмінним тілом, освіжаючою гірчинкою і тонким ароматом. Багато гурманів кави будуть вражені смаком поєднання шоколаду та горіхів з відтінками персика.

SHB (Strictly Hard Bean) - це абревіатура, яка використовується для опису кращих кавових зерен, вирощених в Коста-Ріці в гірській місцевості вище 1350 метрів. Багатий вулканічний ґрунт, сприятлива висота і альпійський клімат надають неповторний характер і високу якість. SHB є «представником» регіону і являє собою класичний тип кави з Центральної Америки.

КОСТА-РІКАНСЬКА КАВА

Виняткові характеристики коста-ріканської кави - цитрусова кислинка, своєрідне тіло, захоплюючі контрасти смаку - надходять безпосередньо від самої природи. Альпійський клімат має ще одну перевагу - прохолодні ночі уповільнюють процес дозрівання кавових вишень, дозволяючи ввібрати кращі елементи з ґрунту і наповнитися фруктовими ароматами.

Більшість кави в Коста-Ріці збирають вручну. Завдяки способу вологої обробки, який заключається в тому, що кавові вишні занурюють в воду для відділення зерен від м'якоті, інтенсивна гіркота «пом'якшується». Це створює збалансований профіль смаку, який описується як «вдосконалений». Вологий метод використовується для обробки кави високої якості, зібраної руками.

Високі схили забезпечують ідеальні умови для вирощування кавових дерев. Комбінація багатого мінералами ґрунту і достатнього зрошення допомагає кавовим деревам процвітати без добрив і пестицидів.

У Коста-Ріці кавова промисловість дуже розвинена, а вирощуються такі сорти арабіки, як Caturra або Catuai, які були відкриті в середині 20-го століття. Технологічний прогрес означає, що в ароматичному профілі коста-ріканської кави немає дефектів - зерна відбираються ретельно, а ті, у яких є недоліки, відбираються.

КРАЇНА НЕВЕЛИКИХ ВИРОБНИКІВ

Кава прибула до Коста-Ріки з Куби в останнє десятиліття XVIII століття. Виявилося, що багатий вулканічний ґрунт і субекваторіальний клімат створюють ідеальні умови для вирощування цих дерев. Уряд Коста-Ріки побачив величезний потенціал для національної економіки. Ось чому фермери, які вирішили вирощувати каву, отримали землю безкоштовно.

На сьогодні Коста-Ріка є 13-м за величиною виробником кави в усьому світі, відповідає за приблизно 1,5 мільйона мішків в рік (кожен мішок вагою до 60 кг). До 90% виробленої кави експортується, а оборот від цього експорту становить одну десяту частину всього експорту країни.

Цікаво, що невеликі ферми дають значну частину загального обсягу виробництва, який перевищує 5 га. Більшість ферм і плантацій розташовані в провінціях Сан-Хосе, Алахуела, Пунтаренас, Ередіа і Картаго.

Основні
Вага200 г
ВиробникAmbassador
Країна виробникПольща
Тип упаковкиПакет
Форма випускуЗерновий
Вид кавиАрабіка
Ступінь обсмаженняСередня
АроматизаторНі
Користувальницькі характеристики
БрендиAmbassador
  • Ціна: 231 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner