Продавець 1001coffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
447 відгуків
promo_banner
0800 300 223
+380 (67) 829-62-46
-35%
  • В наявності
  • Код: 52064

Кава в зернах Costa Rica SHB 200 г

210 грн

137 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

+380 (67) 829-62-46
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Кава в зернах Costa Rica SHB 200 г
В наявностіКава в зернах Costa Rica SHB 200 г
210 грн137 грн
+380 (67) 829-62-46
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Коста-Ріка SHB - це кава зі збалансованим смаком - вишуканою кислинкою, яка освіжає і тонким ароматом - завдяки вулканічному ґрунту і гірському клімату. Багато гурманів кави будуть вражені особливим поєднанням шоколаду і горіхів з відтінками фруктів.

Склад: 100% арабіка
Смаки: персик, карамель
Термін придатності до 20.07.2022

 

Коста-Ріка SHB

Це кава зі збалансованим смаком - відмінним тілом, освіжаючою гірчинкою і тонким ароматом. Багато гурманів кави будуть вражені смаком поєднання шоколаду та горіхів з відтінками персика.

SHB (Strictly Hard Bean) - це абревіатура, яка використовується для опису кращих кавових зерен, вирощених в Коста-Ріці в гірській місцевості вище 1350 метрів. Багатий вулканічний ґрунт, сприятлива висота і альпійський клімат надають неповторний характер і високу якість. SHB є «представником» регіону і являє собою класичний тип кави з Центральної Америки.

КОСТА-РІКАНСЬКА КАВА

Виняткові характеристики коста-ріканської кави - цитрусова кислинка, своєрідне тіло, захоплюючі контрасти смаку - надходять безпосередньо від самої природи. Альпійський клімат має ще одну перевагу - прохолодні ночі уповільнюють процес дозрівання кавових вишень, дозволяючи ввібрати кращі елементи з ґрунту і наповнитися фруктовими ароматами.

Більшість кави в Коста-Ріці збирають вручну. Завдяки способу вологої обробки, який заключається в тому, що кавові вишні занурюють в воду для відділення зерен від м'якоті, інтенсивна гіркота «пом'якшується». Це створює збалансований профіль смаку, який описується як «вдосконалений». Вологий метод використовується для обробки кави високої якості, зібраної руками.

Високі схили забезпечують ідеальні умови для вирощування кавових дерев. Комбінація багатого мінералами ґрунту і достатнього зрошення допомагає кавовим деревам процвітати без добрив і пестицидів.

У Коста-Ріці кавова промисловість дуже розвинена, а вирощуються такі сорти арабіки, як Caturra або Catuai, які були відкриті в середині 20-го століття. Технологічний прогрес означає, що в ароматичному профілі коста-ріканської кави немає дефектів - зерна відбираються ретельно, а ті, у яких є недоліки, відбираються.

КРАЇНА НЕВЕЛИКИХ ВИРОБНИКІВ

Кава прибула до Коста-Ріки з Куби в останнє десятиліття XVIII століття. Виявилося, що багатий вулканічний ґрунт і субекваторіальний клімат створюють ідеальні умови для вирощування цих дерев. Уряд Коста-Ріки побачив величезний потенціал для національної економіки. Ось чому фермери, які вирішили вирощувати каву, отримали землю безкоштовно.

На сьогодні Коста-Ріка є 13-м за величиною виробником кави в усьому світі, відповідає за приблизно 1,5 мільйона мішків в рік (кожен мішок вагою до 60 кг). До 90% виробленої кави експортується, а оборот від цього експорту становить одну десяту частину всього експорту країни.

Цікаво, що невеликі ферми дають значну частину загального обсягу виробництва, який перевищує 5 га. Більшість ферм і плантацій розташовані в провінціях Сан-Хосе, Алахуела, Пунтаренас, Ередіа і Картаго.

Основні
Виробник Ambassador
Країна виробникПольща
Вид кавиАрабіка
Форма випускуЗерновий
Ступінь обжарюванняСередня
АроматизаторНі
Тип упаковки Пакет
Вага200 г
  • Ціна: 137 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner