Кава в зернах Colombia Supremo 200 г
- Немає в наявності
- Код: 52062
203,50 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
10% ВІД ВАРТОСТІ ДАНОГО ТОВАРУ БУДУТЬ ПЕРЕДАНІ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ "МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ"
ДЕТАЛІ ЗА ПОСИЛАННЯМ
Кава Colombia Supremo - це iдеально збалансований смак, що межує між тонкою гіркотою і ніжним відчуттям кислинки. Його великі зерна містять багатий букет легких ароматів і своєрідного приємного післясмаку персиків і цитрусових, що характерно для класу Супремо.
Склад: 100% арабіка
Смаки: персик, лимон, карамель
Термін придатності до 23.08.2022
Колумбія Супремо
Колумбійці використовують слово «supremo» для позначення кави в зернах найвищої якості. Зерна Супремо є найбільшими за розміром - 17 і 18 (відповідно до розміру лунки сита, яке використовується для сортування, 17 і 18 відносяться до зерен від 6,7 до 7,10 мм). Їх розмір впливає на інтенсивність кави і її баланс.
Всередині цих великих зерен приховано цікаве поєднання багатого букету легких ароматів і своєрідного, приємного післясмаку персиків і цитрусових. Багато експертів визнають, що Колумбія Супремо - це ідеальна кава, з відмінним балансом тонкої гіркоти і ніжною кислинкою.
КОЛУМБІЙСЬКА КАВАКолумбія спеціалізується на виробництві кави з винятковим смаком, який цінується баристами по всьому світу. Одним з факторів, що роблять каву особливо цінною, є спосіб збору врожаю і обробка «кавових ягід». Ягоди відбираються відповідно до розміру під час збору врожаю, і тільки досить великі використовуються для створення кращої колумбійського кави. Супремо (скрін) 17 і 18 є основою для класифікації розмірів і якості зерен в Колумбії.
Колумбія вирощує тільки арабіку, оброблену вологим методом, який використовується для відділення кавових зерен від м'якоті. Вважається, що така кава має більш інтенсивний аромат і майже без гіркоти. Саме тому зерна з цієї країни характеризуються «повторюваністю», це означає, що кожна партія кави має однаковий смак. Баристи часто обирають високоякісну колумбійську каву Колумбія Супремо для участі в змаганнях!
КОЛУМБІЯ - ЗЕМЛЯ КАВИ
Колумбія є другим за величиною виробником арабіки в світі і найбільшим виробником митої арабіки. Тут росте понад 2,5 мільярди кавових дерев. Крім того, в кавовій промисловості працюють два мільйони людей, які виробляють близько 11 мільйонів мішків (по 60 кг кожен) кавових зерен в рік. Кава - пам'ятка в Колумбії. Кавові плантації тягнуться величезними смугами землі в Колумбії і багато районів спеціалізуються виключно на вирощуванні кавових дерев.
Первинні колумбійські плантації розташовані на схилах в передгір'ях Анд в центрально-західній частині країни, де клімат помірний і дещо вологий, що сприяє зростанню кавових дерев.
Район для вирощування кави, найбільш традиційний у всій Колумбії, називається «Зона Кафетера» (кавова зона) і зосереджений навколо міст Саленто і Вальє-де-Кокора. Зона Кафетера розташована на твердій горбистій місцевості в формі трикутника.
Завдяки своєму унікальному мікроклімату, ця зона надає кращі умови для вирощування кави. Кавові дерева ростуть на схилах, тому зерна повільно дозрівають і встигають взяти найкраще з ґрунту. Збір врожаю проводять вручну, а це є гарантією, що відбираються тільки зрілі плоди. У Колумбії вирощування кави часто здійснюється поруч з банановими плантаціями (бананами), що сприяє швидкому росту кавових дерев, а ягоди стають кращі і смачніші.
Туристи, які відвідують Зону Кафетера, дивуються неймовірному вигляду плантацій, дізнаються про методи вирощування і цикли виробництва кави і, нарешті, мають можливість спробувати кращу колумбійську каву.
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Виробник | Ambassador |
Країна виробник | Польща |
Тип упаковки | Пакет |
Форма випуску | Зерновий |
Вид кави | Арабіка |
Ступінь обсмаження | Середня |
Ароматизатор | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Бренди | Ambassador |
- Ціна: 203,50 ₴