Віолетта
Приготування
Підготуйте необхідні інгредієнти та аксесуари. Насипте у склянку кубики льоду та полийте їх фруктовим сиропом. Потім повільно додайте холодне молоко, щоб воно не змішувалося з сиропом. Обережно долийте гарячий еспресо. Прикрасьте напій вспіненим молоком.
Крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти та аксесуари: кава Ambassador, молоко 0,5%, фруктовий сироп, кубики льоду, пінчер (посуд для вспінювання молока), еспресо
Крок 2
Насипте у високий склянку кубики льоду
Крок 3
Потім налейте 20 мл сиропу
Крок 4
Влейте повільно холодне молоко так, щоб воно не змішалося з сиропом
Крок 5
Нарешті, приготуйте еспресо зі свіжозапашеної кави Ambassador і обережно додайте до інших інгредієнтів
Крок 6
Прикрасьте напій вспіненим молоком
Крок 7
Смакуйте кавовий напій Віолетта, відчуйте смак цвітучих весняних днів.