Шоколадний латте з апельсином
Приготування
Підготуйте необхідні інгредієнти та аксесуари. Тепле молоко з пінкою. Налийте розтоплений шоколад або сироп на дно склянки, потім апельсиновий сік і ретельно перемішайте обидва інгредієнти. Потім повільно доливайте нагрітим і піною молоком, щоб зберегтися шари. Заваріть каву в кавоварці і обережно додайте в молоко. Прикрасьте напій взбитими вершками, шоколадом та апельсиновою цедрою.
Крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти та аксесуари: кава Ambassador, молоко 3,2%, шоколадний сироп, апельсиновий сік, склянка, молочний пінопробивач, кавоварка. Для прикраси ви можете використовувати взбиті вершки, гіркий шоколад та апельсинову шкірку.
Крок 2
На дні склянки налейте розтоплений шоколад або шоколадний сироп.
Крок 3
Додайте апельсиновий сік.
Крок 4
Ретельно перемішайте обидва інгредієнти в склянці.
Крок 5
Тепле та піною молоко додайте в склянку, наливаючи на чайну ложку.
Крок 6
Заваріть свою улюблену каву Ambassador і повільно додавайте її в молоко.
Крок 7
Прикрасьте свій напій взбитими вершками.
Крок 8
В кінці ви можете прикрасити коктейль тертим гірким шоколадом та апельсиновою шкіркою.