Вишневий Латте
Приготування
Підготуйте необхідні інгредієнти та аксесуари. Додайте вишневе варення або джем на дно склянки. Розігрійте молоко до 60-65 °C, додаючи кубики білого шоколаду та періодично помішуючи. Вилейте молоко через чайну ложку в склянку. Тим часом приготуйте каву Ambassador своїм улюбленим способом і повільно додайте її в склянку, щоб шари не змішувались. Прикрасьте свій напій шоколадним топінгом.
Крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти та аксесуари: кава Ambassador, 3,2% молоко, вишневе варення, білий шоколад, склянка для латте, молочний піноутворювач, кавоварка - наприклад, аеропрес. А також шоколадний топінг для прикраси.
Крок 2
Помістіть вишневе варення на дно склянки.
Крок 3
Додайте нарізані кубики білого шоколаду в молоко і розігрійте до 60-65 °C.
Крок 4
Вилейте молоко, обережно через чайну ложку, в склянку.
Крок 5
Підготуйте каву Ambassador своїм улюбленим способом і вилейте її в склянку з рештою інгредієнтів.
Крок 6
Прикрасьте свій напій шоколадним топінгом.