Чилі Латте
Приготування
Підготуйте необхідні інгредієнти та аксесуари. Налийте 30 мл шоколадного сиропу на дно склянки. Нагрійте 200 мл молока до температури приблизно 60-65 °C та взбийте до піни. Пінне молоко повільно вилийте через ложку в склянку. Приготуйте свій улюблений кофе Ambassador Fresh і вилийте його в склянку, щоб шари не змішувалися. Прикрасьте напій мелко нарізаним перцем чилі. Перемішайте перед вживанням.
Крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти та аксесуари: кофе Ambassador Fresh, молоко 3,2%, шоколадний сироп, перець чилі, склянка для латте, молочний пінокутюр, кавоварка.
Крок 2
На дно склянки вилийте 30 мл шоколадного сиропу.
Крок 3
Нагрійте 200 мл молока до температури приблизно 60-65 °C і взбийте його до піни.
Крок 4
Вспінене молоко повільно вилийте через ложку в склянку.
Крок 5
Приготуйте свій улюблений кофе Ambassador Fresh і вилийте його в склянку, щоб шари не змішувалися.
Крок 6
Прикрасьте свій напій мелко нарізаним перцем чилі. Перед вживанням перемішайте.