Кофеварка
Степінь помила: дрібний
Темп: 100 градусівC | Час: 2-3 хв |
Кава: фільтр | Інтенсивність: 8 |
ОСОБЕННОСТИ
- Домашній спосіб приготування еспресо
- Кава заварюється під напором
- Інтенсивний і насичений смак
Крок 1
Підготуйте необхідні приладдя: кавоварку, Кавульку, гарячу воду, чашку.
Крок 2
Налийте воду в нижню частину кавоварки. Пам'ятайте, що рівень води не повинен перевищувати клапан.
Крок 3
Насипайте дрібно молотову каву в фільтр або ж скористайтеся відразу молотовою кавою Ambassador Fresh. Бариста рекомендують особливо для заварювання кави в каварці Ambassador Brazil Mogiana, Costa Rica SHB i India Plantation.
Крок 4
Вирівнюйте рівень кави в фільтрі і пам'ятайте, що не треба його стирчати!
Крок 5
Поставте кавоварку на вогонь.
Крок 6
Відкрийте кришку кави, щоб спостерігати за процесом заварювання.
Крок 7
Колір кави на початку буде темно-коричневий.
Крок 8
Коли колір кави стає світло-коричневим, зніміть кавоварку з вогню.
Крок 9
Налийте приготовлену каву в нагріті чашки.