Продавець 1001coffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1499 відгуків
promo_banner
кава на будь-який смак
+380 (67) 829-62-46

Сифон

Сифон

Ступінь помелу: середній

Темп.: 88-96°C Час: 2-3 хв
Кава: 6г/100мл Інтенсивність: 3

ОСОБЛИВОСТІ

  • Кава з багатим ароматом та букетом смаку
  • Вражаючий вид заварювання

Як заварювати каву у сифоні?


Сифон - один із найстаріших способів приготування кави. Перший пристрій, що працює за принципом сифона, було створено 1830 року. З тих пір він тільки набирав своєї популярності аж до 1950-х років, коли він втратив свою популярність серед інших методів заварювання кави. В даний час він повертається як альтернативний спосіб приготування кави, і його, безумовно, відрізняє форма, а це означає, що замість приготування кави кожен може подумати, що ми проводимо хімічний експеримент. Більш важливим є кінцевий результат - низькокалорійна кава, яка, безсумнівно, сподобається тим, хто любить м'якший аромат кави. Сифон працює за принципом тиску пари. Під впливом тепла вода перетворюється на пару і переміщається у верхній резервуар, у який наливають каву. Там утворюється вливання, яке після відключення джерела тепла повертається до нижнього резервуару без частинок кави. Відмінними рисами сифону є чиста кава з багатим ароматом, а також низьке тіло, одне з найнижчих з кави, що надходять з різних кавоварок.


Крок 1


Підготуйте необхідне приладдя: сифон Hario з фільтром, кавомолку, ваги, глечик гарячої води, чашку.

 

Крок 2


Налийте воду приблизно 4/5 ємності судини. Встановіть фільтр у верхню частину.

 

Крок 3


З'єднайте частини сифона, встановіть пальник під нижньою ємністю. Пальник може бути, наприклад, газовий.

 

 

Крок 4


Коли вода переміщається з дна у верхню посудину і досягає температури 90 ° C, додайте каву Ambassador Fresh. Бариста рекомендують особливо для заварювання кави в сифоні мелена Ambassador Fresh Kenya AA, Colombia Supremo або Costa-Rica SHB.

 

Крок 5


Ретельно перемішайте, щоб усі частинки кави просочилися. Зачекайте 30 секунд і перемішайте.

 

Крок 6


Приблизно через хвилину після заварювання кави вимкніть пальник під кавовим сифоном.

 

Крок 7


Через деякий час кава починає перетікати вниз.

 

Крок 8


Після фільтрації зніміть верхню частину сифона.

 

Крок 9


Налийте приготовлену каву у нагріті чашки.

 

Як очистити сифон?


Щоб очистити сифон, залиште залишки меленої кави у верхній частині пристрою. Не робіть цього над кошиком, тому що фільтр може випасти з частинками кави. Відгвинтіть фільтр і ретельно промийте його під проточною водою. Потім ретельно промийте верхню та нижню частину пристрою під теплою водою. У разі недоступних місць можна використовувати губку. НЕ МИЙТЕ СИФОН У ПОСУДОМИЙЦІ!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner