Аеропрес
Степінь помила: дрібний
Темп.: 85-95°C | Час: 2 хв |
Кава: 18-20 | Інтенсивність: 6 |
ОСОБЕННОСТИ
- Це дозволить вам зробити насичений і ароматний напій
- Зручний пристрій для заварювання кави, який можна взяти в подорож
Крок 1
Підготуйте необхідні речі: аеропрес, кавоварку, фільтр, глек гарячої води, чашку.
Крок 2
Покладіть близько 18 г свіжомолотної кави Ambassador Fresh у трубу аеропреса. Баріста особливо рекомендує каву Ambassador Fresh Kenya AA і Colombia Supremo.
Крок 3
Купуйте каву невеликою кількістю (бл. 30 мл) гарячою, але не киплячою водою.
Крок 4
Ретельно перемішайте каву і залиште на 30 секунд.
Крок 5
Долейте води до повного і перемішайте. Залиште каву заварюватися ще 30 секунд.
Крок 6
Вставте паперовий фільтр у сито і залийте його гарячою водою. Так ви уникнете смаку паперу.
Крок 7
Встановіть сито на аеропрес.
Крок 8
Швидким рухом поверніть аеропрес і помістіть його на чашку.
Крок 9
Повільно натисніть кнопку аеропресу. Спробуйте зробити рівномірне клацання. Наближаючись до кінця, ви почуєте шипіння.