Фільтр-кавоварка
Ступінь помелу: великий
Темп.: 90-96°C | Час: 2-3 хв |
Кава: 6 г/100 мл | Інтенсивність: 5 |
ОСОБЕННОСТИ
- Фруктові та квіткові нотки
- Соковитий і збалансований смак
Крок 1
Підготуйте необхідне приладдя: фільтр, пуровер, мірну ложечку, кавомолку, ваги, глечик гарячої води, чашку.
Крок 2
Подумніть і подрібніть досить велику каву Ambassador у пропорції 6 г/100 мл. Бариста рекомендує свіжообсмажену каву Ambassador Fresh Kenya AA, Colombia Supremo, особливо для заварювання кави через пуровер.
Крок 3
Вставте паперовий фільтр у пуровер.
Крок 4
Намочіть фільтр гарячою водою, щоб уникнути запаху паперу.
Крок 5
Насипте каву у фільтр
Крок 6
Залийте каву невеликою кількістю води за температури 90-95 °C і зачекайте 30 секунд.
Крок 7
Додайте ще трохи води етапами по 50-100 мл, обережно перемішайте каву.
Крок 8
Зачекайте, поки вся кава не стече вниз. Час заварювання має становити від 2,5 до 3,5 хвилин.
Крок 9
Зніміть фільтр і налийте каву в нагріті чашки.