Еспрессо машина
Степінь помила: дрібний
Темп.: 85-95°C | Час: 20-30 сек |
Кава: 7,5-9 г Еспрессо | Інтенсивність: 9 |
ОСОБЕННОСТИ
- Інтенсивний смак і високе тіло
- Відмінний горіховий колір пінки
Крок 1
Зніміть Холдер і протріть сито пензлем або рушником.
Крок 2
Мелко подрібніть кавові зерна або ж візьміть каву Ambassador Fresh. Баріста рекомендує готувати каву в еспресо Ambassador Fresh Brazil Mogiana, Costa Rica SHB або Columbia Supremo.
Крок 3
Для одної порції еспресо скористайтеся приблизно 7-8 г кави або для подвійного приблизно 16-18 р каву.
Крок 4
Після перемотування кави, вирівняйте рівень кави.
Крок 5
Користуйтеся темпером для приготування кави в холдері. Після протріть край, щоб видалити зайві частинки кави.
Крок 6
Проливайте трохи води спочатку, вмикаючи кнопку (не поміщаючи холдера).
Крок 7
Прикріпіть Холдер до групи в кавоварні і негайно увімкніть кнопку і поставте чашки.
Крок 8
Процес приготування еспресо повинен тривати 20-30 с, а одна чашка повинна бути близько 25 мл.
Крок 9
Ідеальне еспресо мусить мати горіхову піну, що називається кремом.